Sexleksaker – Vi behöver lite spice i sängkammaren

Jag heter Anna, och jag och min tjej Frida har varit ihop i nio år. Ni som har varit ihop med er partner under många år vet att när man bara har haft sex med en person under så lång tid så kan det bli lite slentrian. Spänningen försvinner. Den ena vill men inte den andra. Jobbet, släkten, träningen, och ja, allt möjligt kan komma emellan för det där som kan vara väldigt viktigt – sex.

De brukar säga att när sexet fungerar så är det tio procent av förhållandet men när det inte fungerar så är det nittio procent av förhållandet. I vår nuvarande situation så är sexet nittio procent av vår relation och vi vill att det ska gå tillbaka till att vara tio procent. Därför har vi bestämt oss för att testa klitorisvibratorer, dildos och andra sexleksaker. Vi tror att det kan vara något som ger vårt sexliv en kick och som kan skapa lite ny spänning för oss.

Det som vi har fastnat för när vi har surfat runt på diverse hemsidor för sexleksaker är en klitorisvibrator. Eftersom vi är två tjejer är det ju en grej som funkar för oss båda, och är det något som vi är experter på så är det hur en klitoris fungerar. Vi skulle kunna hålla kurser för straighta killar. Och efter vad vi förstår från våra straighta tjejkompisar så skulle det kunna behövas i många fall. Men som tur är så kan vi den kvinnliga anatomin i allmänhet och varandras i synnerhet.

Vad vi har upptäckt när vi har surfat runt efter klitorisvibratorer är att designen är i de flesta fall riktigt snygg. De är nästintill gulliga och i fina färger. De är inte så stora heller så att de får lätt plats i en handväska vilket är ju väldigt smidigt på många sätt.

Nu hoppas vi båda på en rejäl nytändning!

Kommentera