Kläder efter väder?

Ja då var det januari och året är 2021 och givetvis valde snön att falla ned oskuldsfullt från himlen nu. Inte i december och till jul som den borde, utan nu i veckan ska det bli -10 grader och jag kommer i vanlig ordning stå och svära för att det är så kallt när jag står ute och skrapar bilen som blivit till en isbit innan jag ska till jobbet. Men jäklar vad fint det är. Och ljust. Det här ljuset är vi verkligen i behov av.

Men att det ska behöva bli så kallt för att det ska bli så fint är ju helt vansinnigt. Fingrarna tappar färgen helt när jag är ute och går ett varv med hunden i parken och öronen röda som tomater för att jag helt enkelt tappat känseln. Men nu har jag kommit på det ultimata. Dels så har jag dubbla vantar men så har jag även min mans underbara jaktmössa från https://www.p4h.se/produkt-kategori/jaktklader/jaktkepsar-jaktmossor-accessoarer-herr/. Följer ni länken där så kan ni hitta både jaktkepsar och jaktmössor som är perfekta för hundpromenaden eller bara om ni ska befinna er ute i kylan såhär års.

Aldrig mer kall

I Sverige jagar vi mest under hösten och då kan vädret vara just sådär kallt och regnigt. Jägarna ska klara sig länge ute i skogen och med en bra huvudbonad blir det lite lättare att hålla sig varm och torr under jakten. Är du minsta nyfiken eller har kanske någon i din närhet som skulle behöva hålla huvudet och öronen varma så tveka inte på att klicka dig in via P4H.se och kika runt om det kan vara något som faller dig i smaken. Och släpp då framförallt hur mössan ser ut och börja kika på funktionerna, allt för att helt enkelt hålla sig varm och klara kylan galant!

Kommentarer är stängda.