Låt leken börja!

Vi är många som är föräldrar och jag tror att vi kan enas om att det är helt fantastiskt att börja se våra barn utvecklas. Framförallt blev jag helt tagen när min 2 årig nu på egen hand kan leka med leksaker och roa sig själv. Det är något med att det är ens eget barn som faktiskt utvecklas och börjar bli till en person, en människa som så småningom kommer att prata och kunna uttrycka sig precis som du och jag.

I samband med detta får jag dock lite ångest, främst över alla dessa leksaker som produceras. Jag är väldigt medveten om de miljökriser som härjar på vår planet och jag köper nämligen bara second hand. Däremot så är det ibland svårt att hitta leksaker som faktiskt utvecklar barnet på det viset jag önskar eftersom leksakerna som säljs på second hand idag oftast är slitna, gamla och kanske till och med trasiga. Inget fel i sig men jag vill ju givetvis att mitt barn ska utvecklas i en bra takt med att den växer och blir större.

Mitt tips – hållbara leksaker från Viking Toys

Ja men precis, hållbara leksaker från Viking Toys är mitt bästa tips till alla er föräldrar där ute med barn oavsett ålder. Dels så är alla leksaker indelade i kategorier för ålder just för att kunna anpassa leksaken efter vad ditt barn behöver just här och nu. Hela tiden så finns fokus på att utvecklingen ska ske på rätt plan och att man inte ska överbelasta ett barns sätt att utvecklas. Med andra ord kan du med hållbara leksaker från Viking Toys låta ditt barns lek vara för evigt men låt den börja med Viking Toys. Leksaker är till för att förtrolla en barndom och det gör minst sagt leksakerna från Viking Toys!