Rusta upp med reservdelar innan första husvagnssemestern

Vi har äntligen blivit husvagnsägare! Efter många års prat och önskade om att äga en egen husvagn dök den perfekta upp till ett rimligt pris och vi är verkligen så nöjda och glada. Denna sommar blir den första där vi gör vår första husvagnssemester tillsammans och vi har planerat att ta oss hela vägen från söder till norr med olika stopp på vägen. Det är dags att upptäcka Sverige på riktigt helt enkelt.

Reservdelar till både husvagn och släpkärra

Men vi har lite kvar att fixa med innan det är dags för oss att ge oss i väg och bland annat har jag tänkt att beställa hem lite reservdelar som kan vara bra att ha.
Vi äger ju även en vanlig släpkärra som dessa delar faktiskt passar till också och dessutom har vi länge pratat om att köpa ett stöldlås till den.

Glöm för guds skull inte stöldlås till dina släpfordon

Vi har pratat igenom lite kring vad vi behöver och gubben ville ha ett bromsbackset och en vinsch. Sedan måste vi införskaffa ett stödhjul då det som sitter på husvagnen idag knappt håller ihop längre. Men det viktigaste av allt och som jag redan nämnt lite är ju att vi behöver två stöldlås att ha till båda våra släpfordon. Det känns skönt att veta att släpkärran här hemma står låst och förhindrar att någon stjäl den när vi inte är hemma, men också väldigt skönt att ha med sig ett på semestern att kunna låsa husvagnen med när vi kopplar loss den från bilen och kanske är borta över dagen.

Kort och gott ser jag väldigt mycket fram emot vår första sommar tillsammans med vår nya husvagn. Nu är det bara reservdelar och semester från jobbet som fattas sen är vi redo!